Specials & Groepen

Lekker genieten van een aantal verschillende cocktails met bijpassende hapjes? Een 4-gangen proeverij van warme en koude gerechtjes met mooie wijnen? Of toch liever zoete lekkernijen met onbeperkt thee van Revolution?

Bij Bernard kan het! Onze High Wine, High Tea en Bubbels & Bites zijn uniek in Voorburg en zeker het proberen waard. U kunt uw arrangement compleet maken met een sprankelend glaasje Cava.

Reserveren is gewenst.

high tea

High Tea

Geserveerd in twee gangen, verschillende broodjes ( vlees / vis / vega ) gevolgd door diverse zoetigheden. Inclusief onbeperkt thee voor € 19,50 per persoon. Onze high tea is te bestellen voor minimaal 2 personen en alleen tussen 15.00u en 18.00u

*Andere wensen zijn te bespreken.

Business lunch

Even een snelle lunch in de werkpauze of een zakelijke afspraak waarmee u even een hapje wilt eten? Kom naar Bernard voor een business lunch. De lunch bestaat uit 2 verschillende belegde broodjes, een soepje, een verse jus d’orange en koffie of thee. Deze lunch is dagelijks beschikbaar voor € 17,50 per persoon en binnen een uur kunt u weer klaar zijn met lunchen en de weg op.

Shared dining bij restaurant Bernard
how-to-dj2

After dinner drinks

Vrijdagavond en nog geen plannen? Bij Bernard sluit je de week gezellig en ontspannen af terwijl onze barmannen de lekkerste cocktails shaken en de chef de lekkerste hapjes voor je maakt. Tot de klok middernacht slaat is restaurant Bernard op vrijdagavond voortaan ‘the place to be’ om het weekend in te luiden.

Elke vrijdagavond bij Restaurant Bernard van 21.30 tot 00.00. Reserveren niet nodig.

High Wine

Genieten van een uitgebreide High Wine bij Bernard.

Elke dag tussen 15.00u en 18.00u serveren wij een High Wine. Een 4-gangen proeverij met warme en koude gerechtjes van zowel vis en vlees, gevolgd door een dessert. Daarbij schenken we 2 bijpassende wijnen en een mooie dessertwijn.

Het High Wine arrangement is te reserveren vanaf 2 personen voor € 44.50 per persoon.

high wine

Speciaal voor Groepen

Bernard is ook beschikbaar voor events, zowel persoonlijk als zakelijk. Een bedrijfsborrel of diner, bruiloft of verjaardag, alles is mogelijk. Wij denken hierin graag met u mee.

Mail ons uw wensen naar info@restaurantbernard.nl en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Bellen kan ook 070-2142060.

Contact Opnemen

Cadeaubon

Wil je iemand écht verrassen en verwennen?

Geef een cadeaubon van PrinsHoreca! De bon is een jaar geldig en het bedrag kunt u zelf samenstellen! Deze cadeaubon zijn in te wisselen bij Restaurant BernardRestaurant Luden en Bar Bistro Meatpoint.

Wij zorgen voor een feestelijke verpakking.

Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.

cadeaubon2

Bel ons: 070 - 214 20 60
Kerkstraat 60, 2271 CT Voorburg
Lunchen kan van 12:00 tot 15:00
Diner wordt opgediend van 18:00 tot 22:00