Trouwlocatie in Voorburg

Trouwlocatie in Voorburg

Trouwen in het historische centrum van Voorburg, dat is trouwen bij restaurant Bernard. Bernard is een culinair- bourgondisch restaurant aan de oude haven van Voorburg. Hierdoor heeft Bernard een prachtige ligging aan het water met een een pittoreske uitstraling.

Bernard is gevestigd in een oude parfumfabriek die jaren geleden is omgebouwd tot restaurant met  open keuken. Binnen is het restaurant voorzien van een sfeervol interieur dat zich leent voor een opstelling naar keuze, buiten heeft Bernard een groot en optioneel overdekt terras aan het water. Eventueel kunnen hier ook boten aangelegd worden. Een prachtige plek voor bijvoorbeeld uw huwelijksvoltrekking, receptie of diner.

Bij Bernard bieden we ruimte voor een gezelschap tot 150 personen. Dit hangt wel van een paar factoren af, zo bieden we buiten bijvoorbeeld meer plek dan binnen.

Ook fijn om te weten: Naast ons restaurant is een gratis parkeergarage, maar voor onze gasten doen we graag een stapje extra door valet parking service aan te bieden.

Restaurant Bernard is een officiële trouwlocatie. Meer informatie over onze arrangementen of een afspraak maken om de mogelijkheden verder te bespreken? Bel 070 – 214 20 60 of mail naar info@restaurantbernard.nl

Bel ons: 070 - 214 20 60
Kerkstraat 60, 2271 CT Voorburg
Lunchen kan van 12:00 tot 15:00
Diner wordt opgediend van 18:00 tot 22:00